top of page
Efit gels.png

E-Fit Gels met ingrediënten uit de natuur!

Een breed gamma E-Fit gels dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten die een afslankende en/of helende werking hebben op het lichaam.

ANTI-CELLULITE GEL 
De anti-cellulite gel is een contourbalsem die overtollig vocht snel en efficiënt afdrijft en de huid merkelijk strakker en gladder maakt.

3 functies:
• verminderde sinaasappelhuid
• vochtafdrijvend
• strakkere huid

Ingredienten: Rozemarijn heeft een antioxiderende werking en versnelt huidcelregeneratie. B5 Provitamine hydrateert de huid. Carnitine & cafeïne werken afslankend en zorgen ervoor de afbraak van vet gestimuleerd wordt.


FAST RECOVERY GEL
De fast recovery gel is een unieke herstelgel voor een maximale recuperatie en een optimaal herstel van vermoeide en belaste spieren, na een E-Fit sessie, na een wedstrijd of elke andere zware belasting. Ook ideaal ter verlichting van spierkrampen na een E-Fit sessie! Daarnaast geeft de gel een verlichtend effect voor pijnreductie.

Triple action:
•  snel herstel na spiertraining
•  verlichting spierkrampen
•  vermoeide spieren verlichten

Ingrediënten: Arnica heeft een helende werking op gewrichten, spieren & huid en werkt pijnstillend bij zwellingen, blauwe plekken of artritis. Rozemarijn stimuleert de bloedsomloop & werkt versterkend voor het zenuwstelsel. Paardenkastanje remt ontstekingen van bloedvaten en stimuleert een betere circulatie.


SIXPACK GEL
De sixpack gel stimuleert de vetverbranding tijdens het opbouwen van spiermassa, zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid en drijft overtollig vocht af in en rondom het spier- en peesweefsel.
Terwijl de anti-cellulite gel geschikt is voor de dijen en armen, is de sixpack ontwikkeld voor de buik. De verhoudingen liggen anders.

4 functies:
• vetverbranding
• verstevigend
• strakkere huid
• vochtafdrijvend

Ingredienten: Rozemarijn heeft een antioxiderende werking en versnelt huidcelregeneratie.B5 Provitamine hydrateert de huid. Carnitine & cafeïne werken afslankend en zorgen ervoor de afbraak van vet gestimuleerd wordt.


COLD RELIEVE GEL
De cold relieve gel is een sterk koelende gel voor een langdurige en diepwerkende afkoeling van gevoelige, gekneusde of ontstoken spieren en pezen.
Volgens Sport Vlaanderen staat 80% van de Vlamingen regelmatig op met een kwaaltje. Met het thuisverzorgingsprogramma van 3 gels: Cold relieve, Hot relieve en de Fast recovery kan je fitter en energieker door het leven gaan.
De gels hebben een versterkend effect in combinatie met de E-Fit sessies.

Cold Relieve actie:
•  het afkoelen van spieren en pezen en het verminderen van pijnprikkels
•  ter behandeling van verstuikingen, zwellingen, ontstekingen, overbelasting, ...
•  groeipijnen bij jonge adolescenten

Ingrediënten: Akkermunt heeft een snelle krampwerende werking. Kamfer werkt pijnstillend en stimuleert de bloedsomloop. Muntolie zorgt voor onmiddellijke koeling bij het aanbrengen.


HOT RELIEVE GEL
De helende gel, hot relieve, is een langdurig verwarmende gel voor opwarming bij een E-Fit sessie, bij andere sporten en het verwarmen van pijnlijke spieren, pezen en gewrichten.
De hot relieve is een uitstekende vervanger van het kersenpitkussen. De behandelde zones kunnen 1u tot 1,5u warm aanvoelen. Naast de opwarmende functie heeft deze ook een helende functie.
Ideaal bij chronische pijnen zoals reuma, artrose, rugklachten, fibromyalgie, ...

Terwijl we de cold relieve toepassen als cooling down en bij ontstekingen, wordt de hot relieve aangebracht voor de E-Fit sessie.

Hot Relieve perfect bij:
• ideaal bij nek- en rugklachten, reuma, artrose en chronische spier- en gewrichtsaandoeningen
• opwarming van de spieren

Ingredienten: Rode druivenbladeren werken genezend voor de bloedvaten en verbeteren de bloedsomloop. Melissa officinalis werkt ontstekingsremmend. Paardenkastanje remt ontstekingen van bloedvaten af & stimuleert de bloedcirculatie.

bottom of page