top of page

Zumba

Zumba is één van de hipste, snelst groeiende fitnessprogramma's wereldwijd! "Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en plezier hebben" en dat geeft precies aan waar deze training voor staat! Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als salsa, merengue, cumbia, samba, calypso, reggaeton en hiphop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training!

Partyrobics Body Shape

Partyrobics is een krachtig en trendy dans-fitnessprogramma dat clubbing, dansen en aerobics combineert, alsook sets met full body oefeningen (planken, buiktraining, armliften enz....). Met Partyrobics krijg je voortaan een energieke, dynamische, efficiënte, gezonde en vooral leuke workout.

Tijdens een sessie van 1 uur kun je tot 600 calorieën verbranden. Je verstevigt je hele lichaam en verbetert je weerstand en conditie zonder te beseffen dat je hard aan het trainen bent. Partyrobics combineert efficiënte oefeningen voor spierkracht en conditieopbouw door het aanleren en oefenen van makkelijke danspassen en energieke, vreugdevolle bewegingen op feestnummers en clubhits met een gedreven tempo. Door deze workout lijkt elke werkdag wel alsof het weekend is!

Pilates

Pilates is een systeem van verstevigende en specifieke bewegingen waardoor het gehele lichaam sterker en leniger wordt. Elke oefening is een combinatie van kracht, souplesse, lichaamscontrole en bewuste ademhaling.

We zoeken balans tussen body en mind.

Lichamelijke voordelen van pilates:
- balans in stretch en krachttraining (vanuit het powerhouse: buik -en rugspieren)
- efficiëntie door enkele herhalingen
- focust de gedachten op kwaliteit
- voorkomt en bevordert heling van blessures
- verhoogt het energieniveau


Mentale voordelen:
- verbetert concentratie
- verhoogt zelfvertrouwen en zelfwaardering
- vermindert stress

Strong Nation™

STRONG Nation™ is een combinatie van HIIT training, cardio en krachttraining met eigen lichaamsgewicht, geleidt door opzwepende, pittige muziek.

Dankzij de plyometrische trainingsbewegingen waarbij explosieve sprongen, snelle bewegingen en richtingsveranderingen centraal staan, zijn deze oefeningen een echte calorie-killer! Dit programma biedt je een uitdagende manier om je fitnessniveau te verhogen. Het is een pittige les met hoge calorieverbranding!

De STRONG Nation™ les is ideaal voor iemand die gaat

voor spieropbouw en conditieverbetering! 

bottom of page